Volkswagen Caddy

Van € 18.250 voor € 16.600

Volkswagen Caddy actie

Exclusief bij Ames geniet u van € 1.650 voordeel op de gloednieuwe Volkswagen Caddy Cargo in de Economy Business uitvoering. Hierdoor profiteert u van comfortabele opties zoals Radio ‘Composition Audio’ en automatische airconditioning. Bovendien is deze auto voor een kleine meerprijs nog extra compleet uitgerust. Wees er snel bij want op=op! 

Meer informatie


 Officieel Volkswagen Bedrijfswagens dealer

 Snel uit voorraad leverbaar

 Beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen

 Betreft de vernieuwde Caddy 

  WhatsApp ons
 bellen Bel ons op 088-3749765

 

Caddy Cargo Economy Business

De Cargo Economy Business is leverbaar met 2 verschillende uitrustingslines, het Economy Business en Economy Business plus pakket. Hiermee heeft je Caddy een mooie basis uitrusting, voor een extra scherpe prijs. 

  • Climatic airconditioning
  • Afsluitbaar dashboardkastje
  • Elektrische luchtverwarming
  • Radio ‘Composition Audio’ 

Caddy Cargo Economy Business Plus 

Voor € 16.995

  • App Connect
  • Radio Composition Colour

Technische specificaties:

  • 2.0 TDI met 75pk
  • 6 versnellingen, handgeschakeld

Wegens succes vernieuwd

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De nieuwe Caddy Cargo is nu te bestellen en leverbaar voor een vanaf prijs van € 16.600. De nieuwe Caddy Cargo is nu te zien in de showroom.

Vraag hier meer info aan! 

Vul uw gegevens in en ontvang de info direct in uw mail

Bekijk hier onze privacyverklaring. 

  WhatsApp ons op 097-012417930

Financial Lease

U rijdt al een nieuwe Volkswagen Caddy vanaf € 179 per maand via Financial Lease. Verkoopadviseur Kris van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht vertelt u meer over de werking en voordelen van Financial Lease.

Meer over Financial Lease